Starters

Starten op de woningmarkt!

Welke mogelijkheden zijn er?  Waar moet ik allemaal op letten?

kantoor van beek particulieren

Starten op de woningmarkt

Starters
Op jezelf wonen! Voor veel starters is dit een lang gekoesterde wens.  Of je nu gaat kopen of huren, er komt veel op je af. Als je een woning gaat kopen heb je een hypotheek en verzekeringen nodig, ga je huren, dan alleen verzekeringen. Welke keuzes moet je maken, welke mogelijkheden zijn er, welke aanbieders. Voor de meeste mensen is dit geen alledaagse kost. Kantoor Van Beek kan je begeleiden en adviseren bij het maken van je keuzes. Ik inventariseer jouw wensen en vertaal dit naar mogelijke oplossingen, er is vaak meer mogelijk dan je denkt!


kantoor van beek particulieren

Makkelijker met een financiële coach.

Steeds meer mensen zoeken daarom deskundige begeleiding bij het regelen van hun financiële zaken. Een onafhankelijk iemand waarop ze kunnen vertrouwen. Zo iemand is Marcel van Beek van KantoorVanBeek. KantoorVanBeek helpt je om jouw financiële zaken zo verstandig en efficiënt mogelijk te regelen.


Je wordt voorzien van inhoudelijke en actuele kennis, zodat je goed geïnformeerd en op je gemak de juiste beslissingen kunt nemen. We leggen je de voorwaarden geduldig uit en ook de "kleine lettertjes". We wijzen je op de risico's die je mogelijk loopt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.


Dat maakt het kiezen van de juiste verzekeringen, het sluiten van een hypotheek of het regelen van een goed pensioen weer een stuk eenvoudiger.


KantoorVanBeek; uw financiële coach! 

Vrijblijvend gesprek?

Heeft u vragen over uw financiële situatie en wilt u graag een vrijblijvend gesprek?
Neem eenvoudig contact op om te kijken wat ik voor u kan betekenen?

Druk dan op onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan en stuur mij een mail.