Senioren

Een volgende fase in uw leven. De kinderen de deur uit, binnenkort stoppen met werken, of misschien bent u reeds met pensioen.

Kantoor Van Beek denkt met u mee en kijkt naar mogelijkheden!

kantoor van beek particulieren

Gepensioneerd, of bijna?

Senioren
Senioren hebben andere behoeften dan starters, en daarmee ook vaak andere financieringsvraagstukken. Bijvoorbeeld het verzilveren van de overwaarde voor bijvoorbeeld pensioenaanvulling, het aankopen van een camper of nieuwe auto of het aanpassen van de hypotheek zodat de maandlasten op de pensioendatum lang stabiel en het liefst zo laag mogelijk zijn.  U wilt uw kinderen of kleinkinderen helpen met een schenking of een lening. Kantoor Van Beek staat u bij en begeleid u naar de oplossing.

kantoor van beek particulieren

Makkelijker met een financiële coach

Steeds meer mensen zoeken daarom deskundige begeleiding bij het regelen van dit soort financiële zaken. Een onafhankelijk iemand waarop ze kunnen vertrouwen. Zo iemand is Marcel van Beek van KantoorVanBeek. KantoorVanBeek helpt u om uw financiële zaken zo verstandig en efficiënt mogelijk te regelen.


U wordt voorzien van inhoudelijke en actuele kennis, zodat u goed geïnformeerd en op uw gemak de juiste beslissingen kunt nemen. We leggen u de voorwaarden geduldig uit en ook de "kleine lettertjes". We wijzen u op de risico's die u mogelijk loopt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.


Dat maakt het kiezen van de juiste verzekeringen, het sluiten van een hypotheek of het regelen van een goed pensioen weer een stuk eenvoudiger.


KantoorVanBeek; uw financiële coach! 

Vrijblijvend gesprek?

Heeft u vragen over uw financiële situatie en wilt u graag een vrijblijvend gesprek?
Neem eenvoudig contact op om te kijken wat ik voor u kan betekenen?

Druk dan op onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan en stuur mij een mail.