Doorstomers

Verhuizen naar een andere woning. 

Welke mogelijkheden zijn er? Waar moet ik allemaal rekening mee houden?

kantoor van beek particulieren

Verhuizen

Doorstromers
De gezinssituatie is veranderd, je wilt groter of juist kleiner wonen. Misschien vanwege gezinsuitbeiding of de kinderen gaan juist uit huis. Een energie zuinigere woning. Verhuizen van dorp naar stad of andersom.  Iedereen heeft een andere reden om door te stromen naar een andere woning. Hoe werkt dat dan met eventuele overwaarde op de "oude" woning?  Moet dat altijd weer geherinvesteerd worden in de nieuwe woning of mag je er bijvoorbeeld ook een nieuwe auto of boot van kopen?  Bij deze vraagstukken help ik graag. We zoeken samen naar de ideale balans. 

kantoor van beek particulieren

Makkelijker met een financiële coach

Steeds meer mensen zoeken daarom deskundige begeleiding bij het regelen van hun financiële zaken. Een onafhankelijk iemand waarop ze kunnen vertrouwen. Zo iemand is Marcel van Beek van KantoorVanBeek. KantoorVanBeek helpt je om jouw financiële zaken zo verstandig en efficiënt mogelijk te regelen.


Je wordt voorzien van inhoudelijke en actuele kennis, zodat je goed geïnformeerd en op je gemak de juiste beslissingen kunt nemen. We leggen je de voorwaarden geduldig uit en ook de "kleine lettertjes". We wijzen je op de risico's die je mogelijk loopt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.


Dat maakt het kiezen van de juiste verzekeringen, het sluiten van een hypotheek of het regelen van een goed pensioen weer een stuk eenvoudiger.


KantoorVanBeek; uw financiële coach! 

Vrijblijvend gesprek?

Heeft u vragen over uw financiële situatie en wilt u graag een vrijblijvend gesprek?
Neem eenvoudig contact op om te kijken wat ik voor u kan betekenen?

Druk dan op onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan en stuur mij een mail.